کدام آجیل توانایی مغزی را ارتقا می دهد؟

کدام آجیل توانایی مغزی را ارتقا می دهد؟

سلامت: خراسان رضوی نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف منظم آجیل، امواج گامای مغز، در رابطه با شناخت، یادگیری، حافظه حتی درمان را تقویت می کند.


به نقل از سایکولوژی، امواج گاما برای فرآیندهای شناختی سریعتر، بهبود یادگیری، حافظه و حتی خواب حیاتی هستند.
پسته خصوصاً در تقویت واکنش امواج گامای مغز خوب است و بادام زمینی، پاسخ دلتای مغز را بیشتر می کند. پاسخ دلتا برای خواب عمیق، بهبودی و ایمنی سالم مهمست.
به سبب وجود آنتی اکسیدان، آجیل ها برای قلب مفید هستند، التهاب و روند پیری را کم می کنند.
دکتر لی برک، محق این تحقیق اظهار داشت: «نتایج این مطالعه نشان میدهد که آجیل ها به همان اندازه که برای بقیه بدن مفید هستند، برای مغز نیز مفید خواهند بود.»
برای این تحقیق، افراد مختلف ۶ نوع آجیل مختلف گردو، گردوی امریکایی، پسته، بادام زمینی، بادام هندی و بادام درختی مصرف کردند.
امواج مغزی آنها با بهره گیری از نوار مغزی، الکتروانسفالوگرافی یا EEG اندازه گیری شد. نتایج این تحقیق نشان داد که همه انواع مختلف آجیل حاوی آنتی اکسیدان هستند و گردو حاوی بالاترین میزان است.
پژوهشگران اذعان کردند که آجیل منبع اصلی فلاونوئیدها نیز است.




منبع:

479
5.0 / 5
1401/12/08
15:47:49
تگهای خبر: درمان , مغز , یادگیری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
سلامت