جزئیات تفاهم نامه ای برای بهبود حال کودکان محک
به گزارش سلامت، مؤسسه محک و دانشگاه علوم پزشکی تهران، تفاهم نامه ای امضا کردند که بر مبنای آن، برنامه سلول های بنیادی خون ساز سرطان کودکان، با قدرت بیشتری اجرا می شود.
به گزارش سلامت به نقل از مهر، مؤسسه خیریه محک طی سه سال قبل استراتژی تحول درمان را پیگیری کرده و در این خصوص کوشیده است تا از تمام ظرفیتهای موجود در مؤسسه و بیمارستان فوق تخصصی محک بهره ببرد. مرکز تحقیقات سرطان محک با همین رویکرد هدایت پروژه های تحقیقاتی در حوزه های مختلف سرطان کودکان را برعهده گرفته که به ارتقاء جایگاه علمی و درجه بندی آن منجر گردیده است. همینطور با عنایت به ارتباطات علمی کادر درمان محک با بعضی از بیمارستان های بین المللی، پروژه های خوبی هم از جانب کادر درمان بیمارستان محک در مرکز تحقیقات محک تعریف و اجرا می شود. اخیرا مرکز تحقیقات محک در ادامه تعامل با مراکز درمانی ملی تفاهم نامه ای را با مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی کودکان مرکز طبی به امضا رساند تا با استفاده از ظرفیتهای مشترک در هر دو مرکز بتواند به نتایج درمانی بیشتری برای کودکان محک برسد. محسن روزرخ رئیس مرکز تحقیقات سرطان محک، در رابطه با خدمات مؤسسه محک طی ۳۳ سال قبل توضیحاتی عرضه کرد و اظهار داشت: فعالیتها و دستاوردهای مرکز تحقیقات محک همگام با فناوری های بروز در دنیای علم است و همکاری در سطح ملی و بین المللی دارد. ایشان در ادامه به همکاری مرکز تحقیقات محک با بیمارستان های گاسیلینی ایتالیا، سیک کیدز کانادا، سنت جود آمریکا و آقاخان پاکستان اشاره نمود و اضافه کرد: این مرکز علاوه بر همکاریهای بین المللی، با مراکز معتبر در داخل کشور مانند دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکی از باسابقه ترین و پرچم داران حوزه سلامت و تحقیقات است، همکاری می کند. رئیس مرکز تحقیقات محک با تاکید بر مفاد تفاهنامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تهران، برای پشتیبانی از طرح های پژوهشی نخبگان، دانشجویان و محققان دانشگاه تهران را اعلام آمادگی کرد. آراسب احمدیان مدیرعامل مؤسسه خیریه محک در ادامه با توضیحات مختصری در رابطه با فعالیتهای مؤسسه خیریه محک، اظهار داشت: استمرار در عرضه خدمات حمایتی و درمانی به کودکان دچار سرطان طی ۳۳ ساله گذشته تنها با حمایت خیران و نیکوکاران امکانپذیر شده است. وی به اهمیت پروژه های تحقیقاتی در استراتژی های محک از سالهای گذشته تاکنون اشاره نمود و توضیح داد: راه اندازی بانک نمونه های HLA برای پیوند سلول های بنیادی خون ساز یکی از این پروژه ها است که با حمایت خیران اجرا شده و بعنوان یکی از پروژه های خیریه محور در رقابتهای بین المللی مدال طلا کسب کرده است. به قول مدیرعامل مؤسسه محک، در جهت استراتژی تحول درمان با رویکرد درمان های چند تخصصی برنامه های نروانکولوژی و پیوند راه اندازی و پیاده سازی می شوند و یکی از دستاوردهای تفاهمنامه محک و دانشگاه علوم پزشکی تهران می تواند کمک به برنامه پیوند باشد. احمدیان با اشاره به اینکه توسعه مرکز تحقیقات سرطان کودکان یکی از استراتژی های محک است، اظهار داشت: این اقدام فعالیتهای مستمر پژوهشی و آموزشی را می طلبد و در این خصوص همکاری با مراکزی همچون بیمارستان مرکز طبی و دانشگاه علوم پزشکی تهران برای مرکز تحقیقات لازم و حیاتی می باشد.
مرتضی اشرافی معاون پژوهشی مؤسسه خیریه محک، مرکز تحقیقات مؤسسه محک را بعنوان یک واحد مستقل، تحت نظارت و هم راستا با استراتژی های مؤسسه خیریه محک معرفی نمود و اظهار داشت: مرکز تحقیقات مؤسسه محک شامل دو واحد آموزش و پژوهش است؛ واحد آموزش رویدادهای علمی در سطح ملی و بین المللی برگزار می نماید و به دنبال ارتقاء توسعه فردی محققان است. واحد پژوهش هم طرح های تحقیقاتی در چهارچوب اولویت های پژوهشی را جذب می کند و بعد از بررسی در شورای پژوهشی نسبت به افزایش بروندادهای پژوهشی برای افزایش پیش آگهی، تشخیص و درمان سرطان کودکان گام بر می دارد. سیدرضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن اشاره به پیشینه موفق و خوش نام سازمان مردم نهاد محک از گذشته تا به امروز، اظهار داشت: استمرار کمک های مردمی و فعالیت خیریه محک با مدیریت شایسته انجام شده است. وی ضمن اشاره به وجوه تمایز مؤسسه محک با سایر موسسات مردم نهاد در کشور، اضافه کرد: مدیریت صحیح و منسجم محک در مقابل چالش ها و بحران های اقتصادی کشور یکی از این وجوه است. ایده های به روز در هدایت سازمان محک سبب حفظ اعتماد مردم و خیران به این مؤسسه طی سالیان شده است. همینطور تمرکز محک به شکل تخصصی در حوزه سرطان کودکان و اولویت قرار دادن تحقیقات در مؤسسه محک، بر روش های درمانی سرطان کودکان در ایران تاثیر گذار بوده است. رئیس کرمی در ادامه ضمن اشاره به موفقیت های بین المللی مؤسسه محک در رقابت با سایر خیریه های جهانی بر پیشگام بودن مؤسسه خیریه محک نسبت به سایر موسسات داخلی صحه گذاشت. امیرعلی حمیدیه رئیس مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی کودکان مرکز طبی، یکی از علل مهم برقراری ارتباط بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و مؤسسه خیریه محک را رویکرد و حضور دکتر رئیس کرمی دانست و اظهار داشت: رویکرد مثبت مدیریتی دکتر سید رضا رئیس کرمی نسبت به باز بودن درب های دانشگاه به روی تمامی نهادهای مردمی، غیر مردمی و عموم جامعه حائز اهمیت می باشد. وی، ارتباط بین دانشگاه های علوم پزشکی و مؤسسه خیریه محک را امری مهم و حیاتی برای توسعه و تحول درمان کشور دانست و اظهار داشت: در بیمارستان سنت جود آمریکا ۸۰ درصد هزینه های درمانی از خیریه ها تأمین می شود. در پایان، تفاهم نامه همکاری میان مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی کودکان بیمارستان مرکز طبی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مرکز تحقیقات سرطان کودکان مؤسسه خیریه محک منعقد گردید.
منبع: سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب