نایب رییس شورای عالی سازمان نظام پرستاری:

دولت چهاردهم به معیشت پرستاران ورود کند

دولت چهاردهم به معیشت پرستاران ورود کند

به گزارش سلامت، نایب رییس دوم شورای عالی سازمان نظام پرستاری اظهار داشت: از دولت چهاردهم می خواهیم به موضوع معیشت و تبعیض مقابل پرستاران ورود کند.


به گزارش سلامت به نقل از ایسنا، یوسف رحیمی در دومین اجلاسیه مشترک اعضای شورایعالی و روسای هیات مدیره های نظام پرستاری سراسر کشور که امروز، دوشنبه، یکم مرداد ماه برگزار شد، اظهار نمود: انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری را سپری کردیم و تصمیم گیران نظام سلامت طی روزهای آتی انتخاب می شوند. نظام پرستاری باید در حوزه انتخاب مدیران و تصمیم گیران آتی حوزه سلامت نقش آفرینی کند.
وی با اشاره به اینکه پرستاران باید بدانند که می توانند اثرگذار و خدمت گذار مردم باشند، اظهار نمود: پرستاران می توانند در زمینه های مختلف خدمت کنند. پرستاران، بهترین مدیران برای وضعیت کنونی هستند؛ ما در شرایط بحرانی قرار داریم و پرستاران به واسطه ماهیت شغلی خود بحران هایی مانند دوران کرونا و جنگ تحمیلی را تجربه کرده اند.
نایب رییس دوم شورایعالی سازمان نظام پرستاری افزود: هر شیفت پرستاری، یک بحران است و پرستاران با مدیریت می توانند این بحران را سپری کنند. پرستاران می توانند اثرگذار باشند و با عنایت به این شرایط میتوان مدیران را از پرستاران انتخاب کنند.
رحیمی با اشاره به اینکه وضعیت معیشتی پرستاران مناسب نمی باشد، اضافه کرد: مبحث «فوق العاده خاص» پرستاران عنوان شد و به مرحله اجرا رسید. باآنکه این طرح اجرا شده اما این طرح از منظر سازمان نظام پرستاری پذیرفتنی نیست.
وی ضمن اشاره به لزوم اجرای اضافه کار پرستاران اظهار داشت: انتظار داریم وزارت بهداشت دولت سیزدهم طی روزهای آتی مبحث اضافه کاری پرستاری را ابلاغ کند که یک یادگاری از وزارت بهداشت دولت سیزدهم باشد.
نایب رییس دوم شورایعالی سازمان نظام پرستاری ضمن اشاره به مبحث مهاجرت در گروه پرستاری اظهار داشت: معیشت نامناسب پرستاران سبب افزایش مهاجرت این گروه شغلی شده است. علاوه بر معیشت نامناسب، تبعیض ضد پرستاران هم وجود دارد و ما از دولت چهاردهم می خواهیم به مبحث معیشت و تبعیض ضد پرستاران ورود کند.
وی با اشاره به اینکه برخی دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی به صورت افسارگسیخته مبادرت به جذب دانشجوی پرستاری می کنند، اظهار داشت: برخی دانشکده ها از حضور هیات علمی، هیات علمی به تعداد کافی و هیات علمی تمام وقت محروم هستند. جذب دانشجوی پرستاری در این شرایط پذیرفتنی نیست و تهدیدکننده سلامت مردم است.
رحیمی بیان نمود: همینطور با توسعه آموزش بهیاری مخالف هستیم. وزارت بهداشت دولت چهاردهم می تواند با اجرای بسته ماندگاری نسبت به تأمین نیروی مورد نیاز پرستاری اقدام نماید. استفاده از روش های غیرعلمی مانند توسعه آموزش بهیاری با هدف تأمین نیروی پرستاری پذیرفتنی نیست.
همینطور قاسم ابوطالبی - نایب رییس اول شورایعالی نظام پرستاری در این اجلاسیه با اشاره به اینکه مصوبات خوبی در حوزه پرستاری مانند رفاهیات پرستاران و اضافه کار داشتیم اما بعد از شهادت رئیس جمهور و هیات همراه ایشان این مصوبه ها مغفول ماند، به برخی تبعیض ها در نظام سلامت اشاره نمود و اظهار داشت: اگر منابع و بودجه کافی در دسترس نیست انتظار داریم که منابع موجود به صورت عادلانه توزیع شود. ما از دولت چهاردهم می خواهیم بساط پزشک سالاری را از نظام سلامت برچیند. امیدواریم آقای پزشکیان و وزیر بهداشت دولت چهاردهم هم در گفتار و هم در عملکرد در نظام سلامت تحول ایجاد کنند.
نایب رییس اول شورایعالی نظام پرستاری بیان نمود: مسائل و مشکلاتی مانند مهاجرت پرستاران وجود دارد. هنگامی که مبحث مهاجرت پرستاران را بیان می نماییم انتقادهایی به ما وارد می کنند اما این مورد باید در کانون توجه قرار گیرد.



240
5.0 / 5
1403/05/01
13:27:49
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پرستاری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
سلامت