واكنش كولیوند به وزارت بهداشت در مورد غیربالینی خواندن فوریت های پزشكی

واكنش كولیوند به وزارت بهداشت در مورد غیربالینی خواندن فوریت های پزشكی

رئیس سازمان اورژانس كشور در واكنش به درخواست وزارت بهداشت به دیوان عدالت اداری برای تجدید نظر در صدور رای وحدت رویه در موضوع مشمولیت كاركنان اورژانس پیش بیمارستانی در قانون ارتقای راندمان به بهانه غیر بالینی خواندن فوریت های پزشكی، اظهار داشت: این سازمان با تمام توان از كیان و حقوق پرسنل خود دفاع می كند.


پیرحسین کولیوند روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه درباب حواشی بوجود آمده درباب درخواست وزارت بهداشت به دیوان عدالت اداری برای تجدید نظر در صدور رای وحدت رویه در موضوع مشمولیت کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی در قانون ارتقای راندمان به بهانه غیر بالینی خواندن فوریتهای پزشکی، اظهار داشت: امروز و در این برهه از زمان که همکاران زحمتکش من با تمام توان در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا درحال خدمت به هموطنان هستند، پخش شایعات دلسرد کننده، فقط سبب یأس و نا امیدی در پرسنل خواهد شد.
وی اظهار داشت: اینجانب بار ها و در همه محافل گفته ام پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی بطور قطع بالینی هستند و ضمن خداقوت و خسته نباشید به تمام همکاران خودم که در بحران ها کنار هموطنان بوده اند و از شروع شیوع بیماری کووید۱۹، در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا نیز درحال مبارزه هستند، این نوید را می دهم که با تمام توان از کیان و حقوق پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی دفاع خواهم کرد و از مجاری قانونی پیگیری حقوق همکاران هستم.
رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: اورژانس در سال ۱۳۵۴ با چهار پایگاه افتتاح شد و پس از انقلاب این سازمان پیشرفت خوبی پیدا کرد.
کولیوند با اشاره به اینکه دیر رسیدن ها در هنگام حوادث برطرف شده و این مسائل با شکل گیری اورژانس به صورت سازمان یافته، انجام گرفته است، اظهار داشت: هم اکنون مدت زمان رسیدن موتورلانس بر بالین بیماران کمتر از ۱۰ دقیقه و آمبولانس نیز به زیر ۱۴ دقیقه کاهش پیدا کرده و در بعضی از شهرها این زمان به هفت دقیقه رسیده است.
وی توضیح داد: تعداد آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ در سراسر کشور به ۵۴۰۰ دستگاه رسیده است، ۳۳۰ موتورلانس در تهران فعالیت می نمایند، همین طور پنج فروند شناور برای اورژانس دریایی داریم که سه فروند از آنها در هرمزگان قرار دارد که حالا مشغول به فعالیت هستند. در چنین شرایطی ما با مشکل خاصی روبه رو نیستیم هر چند که ما نیازمند خریداری آمبولانس های بیشتری هستیم.
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به اینکه اورژانس هوایی در انتقال اعضای اهدایی و پیوندی نقش موثری دارد، اضافه کرد: هم اکنون ۴۵ فروند بالگرد در اورژانس هوایی فعالیت می نمایند و ۶۵ درصد از مصدومان توسط اورژانس هوایی به اتاق عمل منتقل می شوند.
وی افزود: این آمادگی ها وجود دارد که برای اربعین حسینی دو هواپیما را تبدیل به بیمارستان هوایی نماییم تا در صورت نیاز استفاده گردد.
کولیوند اضافه کرد: با انجام آموزش های لازم تعداد مصدومان چهارشنبه آخر سال به میزان ۶۵ درصد کاهش پیدا کرده است.
وی اضافه کرد: با آموزش هایی که به دانش آموزان در مدارس ارائه کردیم حوادث مدارس ۶۵ درصد کاهش یافته است.
رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه توانستیم دستگاه نوار قلب را در ایران تولید نماییم، اظهار داشت: در دستگاه نوار قلب ایرانی ۲ سیمکارت برای ارسال و دریافت ضربان قلب وجود دارد که این مهم زمان انتقال بیمار را بسیار کاهش داده و حتی به زیر ۹۰ دقیقه رسیده است.
وی اظهار داشت: در زمان حاضر و با تلاش نیروهای اورژانس زیر ۶۰ دقیقه خدمت درمانی به ۹۵ هزار نفر از افرادی که گرفتار سکته قلبی شده اند، عرضه کرده شده است.
کولیوند از شهادت چهار نفر از پرسنل اورژانس در دوران کرونا آگاهی داد و اظهار داشت: از زمان شیوع این ویروس منحوس در کشور ۱۹۰۰ نفر از پرسنل اورژانس ۱۱۵ به این بیماری مبتلا شدند.
وی با اعلان اینکه در سازمان اورژانس کشور، تیم های عملیات ویژه تشکیل شده اظهار داشت: اعضای این تیم ها دوره های ویژه تری می بینند تا در شرایط اضطراری عمومی و پیچیده انواع حوادث و سوانح ماموریت های اصلی شان را انجام دهند.
رییس سازمان اورژانس کشور اعلام نمود: ما به درخواست انتقال بیماران به بیمارستان و حتی بین مراکز درمانی نیز پاسخ داده ایم. امروزه ۱۰ درصد از آمبولانس ها را مخصوص حملات شیمیایی و بیولوژیکی در نظر گرفته ایم.
وی اظهار داشت: سازمان اورژانس کشور برای افراد ناشنوا طرح هاب خوبی را ارائه کرده است، که یکی از این طرح ها این است که زمانی که این افراد با اورژانس ۱۱۵ تماس می گیرند لوکیشن محل حضور شان بر روی سامانه به اپراتورهای ما نشان داده می شود.
کولیوند افزود: برای ارائه خدمات به بیماران اوتیسم و جانبازان قطع نخاع هم برنامه ریزی خوبی انجام داده ایم و در ترمینال ها، فروشگاه های بزرگ و مراکزی که افراد زیادی تردد می کنند دستگاه الکترو شوک اکسترنال گذاشته شده و امروزه این دستگاه در ۳۰ درصد از تجهیزات اورژانس کشور جاگذاری شده است.




1113
5.0 / 5
1399/06/04
19:14:52
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
سلامت