چرا چربی لبنی برای بدن خوب است؟

چرا چربی لبنی برای بدن خوب است؟

به گزارش سلامت، در مطالعات اخیر چند توضیح احتمالی وجود دارد در خصوص اینکه چرا چربی لبنی به اندازه ای که پیشتر تصور می شد مضر نمی باشد و حتی شاید سالم تر باشد.


به گزارش سلامت به نقل از ایسنا، دکتر «رونالد کراوس»، استاد دانشگاه کالیفرنیا می گوید بین گونه های مختلف چربی های اشباع شده موجود در غذاها، به نظر می آید چربی محصولات لبنی برای بدن مفید می باشد، همچون انواعی که با کاهش خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ و بیماری سرخرگ کرونری مرتبط هستند.
چربی شیر همینطور دارای ساختاری است که به محدودسازی کلسترول در لوله گوارشی کمک می نماید و احیانا میزان کلسترول خون را بهبود می بخشد.
متخصصان می گویند حالا روشن شده است که فواید برخی انواع لبنیات امکان دارد بیشتر باشد؛ بعنوان مثال، ماست و پنیر برای سلامت مفیدترند، شاید به این علت که هر دو غذاهای تخمیرشده اند که باکتری های مفید روده را تغذیه می کنند.
در عین حال پنیرهای سفت تر سبب می شوند چربی آهسته تر جذب خون شود و همین مبحث کمک می نماید مدت طولانی تری احساس سیری کنید.
چقدر لبنیات مصرف کنیم؟
به گزارش ایندیپندنت، بهتر است در یک برنامه غذایی متعادل، روزانه سه وعده لبنیات مصرف شود. اگر یک یا دو وعده شیر، ماست یا پنیر پرچرب مصرف شود، اشکالی ندارد اما اگر بیشتر از آن باشد، میزان کالری مصرفی را زیاد می کند.
برخی متخصصان تغذیه پیشنهاد می کنند لبنیات ساده کامل یا پرچرب مصرف کنید، چونکه وقتی چربی طبیعی لبنیات گرفته می شود، برخی ویتامین ها مانند E و D از دست می رود.
البته سفارش می شود به جای کره لبنی و خامه که کلسترول را بالا می برند از روغن های گیاهی مانند زیتون و سویا استفاده گردد.



304
5.0 / 5
1403/01/04
17:01:41
تگهای خبر: بیمار , بیماری , سلامت , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
سلامت