چگونه در طول روزه داری کمتر احساس تشنگی کنیم؟
سلامت: هرچند که با تغییر زمانی شروع ماه مبارک رمضان در سال شمسی، امسال نسبت به سالیان قبل ماه رمضان چندان گرم و سختی را تجربه نمی نماییم، اما همچنان هم تشنگی، می تواند یکی از اشکالات قابل توجه روزه داران باشد که با به کارگیری یک سری از راهکارهای ساده می توان از تشنگی در طول روزه داری جلوگیری کرد.
به گزارش سلامت به نقل از ایسنا، محدود کردن مصرف نمک در وعده های افطار و سحر در این دوران بسیار مهم و کمک کننده است. دریافت اضافه نمک، بدن را مجبور به واکنش می کند و برای دفع این مقدار مازاد نیاز، مقادیر قابل توجهی آب از بدن دفع می شود؛ بدین سبب سفارش می شود به غیر از مقدار نمک اندکی که برای طبخ غذا استفاده می شود، هیچ مقدار اضافه تری سر سفره به غذا اضافه نشود.
علاوه بر آن مصرف میوه و سبزی کافی می تواند در طول روز از بروز تشنگی زودرس پیشگیری کند. بهتر است میوه در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار و سحر و سالاد به خصوص در وعده سحر مصرف شود.
علاوه بر آن مصرف غذاهای با پروتئین بالا مانند انواع کباب ها (جوجه کباب، کباب کوبیده، برگ و مرغ...) در وعده سحر مناسب نبوده و سبب بروز تشنگی در ساعات اولیه روز می شود. همین طور در این ایام باید از حضور غیر ضروری در معرض نور خورشید نیز اجتناب کرد.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، استفاده از شربت خاکشیر و یا تخم شربتی یا ترکیب هر دو آن با کمی آبلیمو البته با شیرینی کم یا استفاده از عسل بجای شکر آن هم به مقدار کم در فاصله زمانی بین افطار تا سحر می تواند تاثیر به سزایی در کاهش تشنگی داشته باشد.
منبع: سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب