22 خردادماه و آخرین خبرهای كرونایی استان ها

22 خردادماه و آخرین خبرهای كرونایی استان ها

ایرنا- امروز در بین انبوه خبرهای کرونایی، مطلبی در جهت فاز مطالعاتی واکسن کوو ایران برکت منتشر گردید و آن این که با تلاش متخصصان ایرانی مشهد در زمره چهار شهری قرار گرفت که تزریق این واکسن همزمان با دهه کرامت در این شهر شروع شده است.


بر اساس اعلام متخصصان داخلی این واکسن نسبت به واکسن های سینوفارم چین و کوواکسین بهارات هند کارایی بسیار بهتری دارد و سفارش می شود ایرانی ها بدون نگرانی از این واکسن استقبال کنند.
قائم مقام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این رابطه عنوان کرد: سه هزار و ۳۵۰ سهمیه از این واکسن به دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختصاص یافته است.
دکتر سید کاظم فرهمند با اشاره به اینکه تابحال ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر در کشور با واکسن کووایران برکت واکسینه شده اند، اضافه کرد: برپایه اعلام وزارت بهداشت افرادی که در مرحله اول واکسن سینوفارم دریافت نمودند در مرحله دوم می توانند واکسن کووایران برکت دریافت نمایند و از این بابت مشکلی برای فرد ایجاد نمی گردد.
مدیر گروه تحقیقات تولید واکسن کووایران برکت هم پیش از این اظهار داشته بود: چهار شهر شیراز، اصفهان، مشهد و بوشهر در ایام آتی وارد فاز مطالعاتی واکسن کوو ایران برکت شده و هشت هزار داوطلب در این مناطق وارد طرح مطالعاتی این واکسن خواهند شد که به این ترتیب، تزریق دوز اول به داوطلبان مرحله سوم تست انسانی به اتمام می رسد.
حسن جلیلی همینطور به این مورد اشاره کرده بود که تابحال در استانهای تهران و البرز برای ۱۰ هزار و ۵۰۰ داوطلب در چارچوب مرحله سوم تست انسانی، تزریق انجام و پیشبینی شده در انتها شهریور ۱۴۰۰ بیشتر از ۱۸ میلیون دوز از این واکسن تولید شود.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا هم اعلام نمود: فاز اول واکسیناسیون به اتمام رسیده و به همه کادر درمان، افراد بالای ۷۰ سال و برخی افراد دارای بیماری زمینه ای واکسن تزریق شده است.
علیرضا رییسی اضافه کرد: بدعهدی ارسال واکسن به کشور سبب شد محموله سه میلیون دوز واکسن به ایران نرسد.
وی از صدور مجوز اضطراری برای واکسن ایرانی خبرداد و خاطرنشان کرد: نتیجه آزمایش فاز دوم واکسن ایرانی تا فردا اعلام می شود و امیدواریم این واکسن موفق به دریافت گواهی لازم شود واکسیناسیون گروه های سنی تا تیر ماه ادامه دارد و امیدواریم وقفه ای ایجاد نشود.
امروز همینطور سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا روند کلی انتشار کرونا را در کشور نزولی دانست و اظهار داشت: حالا در کشور ۱۳ شهر در وضعیت قرمز کرونایی هستند که از این تعداد ۱۲ شهر در استانهای جنوبی است.
با بیان این که شهر پاوه در استان کرمانشاه، شهرهای نیک شهر، ایرانشهر و چابهار در استان سیستان و بلوچستان در وضعیت قرمز به سر می برند، خاطرنشان کرد: شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، قشم، بستک، پارسیان، جاسک، حاجی آباد، رودان و میناب هم قرمز و با روند صعودی مواجهند.
وی افزود: ۲۰۸ شهر کشور در وضعیت نارنجی و بقیه شهرها در وضعیت زرد قرار دارند.
در ادامه مروری داریم بر وضعیت واکسیناسیون در استان ها
کار واکسیناسیون که حدود ۲ هفته به علت تاخیر در واردات واکسن کرونا به تاخیر افتاده بود یکی دو روزی است که از سر گرفته شده و افرادی که نوبت اول را دریافت کرده اند بنابر برنامه ریزی انجام شده مرحله دوم را دریافت می کنند.
در این رابطه مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد اظهار داشت: ۹ هزار و ۶۶۶ نفر در این شهرستان دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
دکتر بهاءالدین حسینی اضافه کرد: از این تعداد هزار و ۶۷۲ نفر هم با تزریق مرحله دوم واکسن کرونا نسبت به واکسیناسیون کامل خود اقدام نموده اند.
وی افزود: از مجموع کل دریافت کنندگان واکسن کرونا در این شهرستان، ۶ هزار و ۶۶۳ نفر در رده سنی بالای ۷۰ سال هستند که با رفتن به مراکز مشخص شده نسبت به دریافت این واکسن اقدام نمودند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد عنوان کرد: تابحال هزار و ۹۱ نفر از کادر درمان و دانشجویان و ۶۲۰ نفر از کادر بهداشت هم واکسن کرونا دریافت کرده اند.
حسینی در مورد سایر گروه های هدف هم افزود: ۸۴ نفر از بنیاد شهید، ۴۶۶ نفر از بیماران خاص، ۹۵ نفر از پاکبانان، ۵۷ نفر از امدادگران هلال احمر، ۱۳ نفر از پرسنل غسال خانه، ۱۱ نفر از پایگاه انتقال خون، چهار نفر از پرسنل بهداری زندان، ۲ نفر از کادر پزشکی قانونی و هشت نفر هم معرفی شده از جانب فرمانداری واکسن کرونا دریافت کرده اند.
رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: با عنایت به این که تنها ۳.۶ درصد مردم استان زیر پوشش واکسیناسیون قرار گرفتند، اکثریت مردم به این بیماری و مبتلا شدن به آن حساس هستند.
دکتر سیدمحمد علوی اضافه کرد: فعلاً درحال پشت سر گذاشتن موج سوم بیماری هستیم و به جز در بعضی از شهرها وضعیت پایدار و نسبتا قابل قبولی داریم هر چند این شرایط نگران کننده بوده و اوضاع شکننده است.
وی یادآورشد: مدتی است که به دلیل محدودیت واکسن، مراکز واکسیناسیون ما فعالیت چندانی نداشته و افرادی که نوبت دوم واکسنشان فرا رسیده نگران و در این مراکز تجمع می کنند که از نظر سرایت بیماری خطرناک می باشد. این افراد نگران نباشند چونکه واکسن نوبت دوم آنها حتما تزریق می شود.
تاکنون ۱۶۸ هزار خوزستانی زیر پوشش واکسیناسیون کرونا قرار گرفتند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم با بیان این که جامانده های تزریق واکسن کرونا باید برای دریافت واکسن، در سامانه "salamat.gov.ir" ثبت نام کنند، اظهار داشت: زمان و مکان تزریق واکسن به صورت پیامک برای این افراد ارسال خواهد شد.
دکتر ابراهیم شکیبا اضافه کرد: تابحال بیشتر از ۷۰ درصد گروه های هدف تعیین شده در استان واکسینه شده اند و هم اکنون واکسیناسیون افراد ۷۰ سال به بالا در حال انجام می باشد.
به گفته او تابحال بیشتر از ۷۰ درصد جمعیت افراد ۷۰ سال به بالا در استان واکسینه شده اند.
وی افزود: برای رده سنی ۶۵ سال به بالا هم منتظر اعلام وزارت بهداشت هستیم و بمحض اعلام، کار واکسیناسیون این رده سنی هم شروع می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری ضمن اشاره به تداوم تزریق واکسن کرونا به گروه سنی ۷۰ سال به بالا در استان، تصریح کرد: تابحال ۵۱ هزار و ۸۷۳ دوز واکسن کرونا در استان تزریق شده است.
مجید شیرانی با اشاره به اینکه تاخیر در تزریق نوبت دوم واکسن کرونا در کشور بنا بر نظر کمیته مشورتی، علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعمال شده است، عنوان کرد: مردم استان در این خصوص نگران نباشند.
شیرانی ابراز امیدواری کرد که با واردات واکسن به کشور بزودی نوبت دوم تزریق واکسن کرونا برای گروه های سنی هدف صورت گیرد.




نگاهی به شرایط کرونایی استان ها
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان اظهار داشت: بعد از حدود یک ماه روز بدون فوتی کرونایی در این استان به ثبت رسید که شمار فوتی کرونایی ها از زمان انتشار کرونا تابحال به رقم یک هزارو ۴۷۵ رسیده است.
دکتر پرویز قزلباش اضافه کرد: در زمان حاضر ۲۱۳ بیمار کرونایی در بیمارستان های زنجان بستری هستند که ۹ مورد از این آمار در ارتباط با بستری های روز گذشته است.
این مسوول، درمورد وضعیت رنگبندی کرونایی استان هم تصریح کرد: الان هیچ شهری در استان قرمز نیست و اغلب شهرستانهای استان نارنجی و یا در وضعیت زرد هستند.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رنگ بندی شهرستان های استان کرمانشاه را هم اعلام نمود که برپایه این گزارش شهرستان پاوه در وضعیت قرمز قرار گرفته است.
شهرستان های کرمانشاه، صحنه، اسلام آبادغرب، سرپل دهاب، کنگاور، سنقر و کلیایی، هرسین، گیلانغرب و جوانرود در وضعیت نارنجی و شهرستان های ثلاث باباجانی، قصرشیرین، دالاهو و روانسر هم در وضعیت زرد قرار دارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری هم اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۸۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان شناسایی شد که از این تعداد ۲۸ بیمار بستری شدند و ۵۲ نفر به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفتند.
مجید شیرانی اضافه کرد: بر این اساس تعداد بیماران مبتلا به کرونا از آغاز شیوع تابحال به ۴۶ هزار و ۴۶۹ نفر رسید.
وی همینطور از فوت سه بیمار جدید مبتلا به کرونا اطلاع داد و اظهار داشت: با احتساب این سه نفر تعداد فوتی ها ناشی از بیماری کووید ۱۹ در استان به یک هزار و ۱۱۶ نفر افزایش یافت.
شیرانی با اشاره به اینکه ۲۲۱ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند، خاطرنشان کرد: از این تعداد ۱۷۱ نفر مبتلای قطعی هستند و مابقی منتظر جواب آزمایش هستند.
بر اساس آخرین رنگ بندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، چهار شهرستان کوهرنگ، خانمیرزا، بن و سامان در وضعیت زرد (خطر متوسط) و سایر شهرستان ها در وضعیت نارنجی (خطر زیاد) انتشار کرونا قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمالت بهداشتی درمانی زاهدان هم در خبری اعلام نمود: با افزوده شدن ۴۱۵ مورد جدید مبتلا شدن به کرونا در سیستان و بلوچستان شمار مبتلایان این ویروس به ۴۱ هزار رو ۱۱۶ نفر رسید.
دکتر سیدمحمد هاشمی شهری با اشاره به اینکه ۲۸۹ بیمار حاد تنفسی و ۱۷۵ نفر مبتلا به کرونا در بیمارستان های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند اضافه کرد: مردم در صورت امکان و نداشتن لزوم در خانه بمانند و درصورتیکه از خانه بیرون می روند اصول بهداشتی و آداب تنفسی را به خوبی رعایت نمایند.
وی افزود: با فوت چهار مورد جدید شمار فوتی های کرونا در سیستان و بلوچستان به یکهزار و ۴۰۲ نفر رسید.
وی اظهار داشت: موارد مثبت کرونای جهش یافته انگلیسی در سیستان و بلوچستان هم در حال افزایش می باشد و این نوع از ویروس حدودا جایگزین نوع قبلی شده بطوریکه حدود ۸۰ درصد موارد مبتلا شدن در سطح استان را شامل می شود.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد هم اظهار داشت: الان ۳۲۴ فرد مشکوک به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۷۴ نفر در بخش مراقبت های ویژه خدمات درمانی دریافت می کنند.
ابراهیم سلمانی اضافه کرد: از ۵۶۶ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک در شبانه روز گذشته، بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی ۱۸۳ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در استان شناسایی شدند که از این تعداد ۲۹ نفر در بیمارستان های استان بستری هستند و ۱۵۴ نفر هم در منزل دوره نقاهت خویش را طی می کنند و در شبانه روز گذشته سه فرد مبتلا به این بیماری در استان جان خویش را از دست دادند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان هم در خبری اظهار داشت: شمار آزمایش مثبت ویروس کرونا در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل با ثبت ۲۷ مورد جدید به ۲۴ هزار و ۲۰۰ نفر رسید.
مریم امیدی اضافه کرد: شمار بستری مبتلایان کرونا در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل ۸۶ نفر است که ۷۴ بیمار در کاشان و ۱۲ بیمار در آران و بیدگل بستری تحت مراقبت و درمان قرار دارند.
وی موارد بستری بیماران کووید ۱۹ در بخش مراقبت های ویژه مرکزهای درمانی منطقه کاشان را ۱۰ نفر اعلام و افزود: هشت نفر از بیماران در کاشان و ۲ نفر در آران و بیدگل بستری هستند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان عنوان کرد: در۲۴ساعت گذشته هیچ موردی از فوت گزارش نشده است.
وضعیت کرونایی شهرستان کاشان و آران و بیدگل در برهه کنونی نارنجی است.
شمار مبتلایان به کووید ۱۹ بستری در بیمارستان های گیلان طی هفته های اخیر به صورت قابل ملاحظه ای کاهش پیدا کرد و با بستری شدن ۴۸ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته شمار بستری شدگان به پایین ترین تعداد طی حدود دو ماه اخیر رسیده است.
مدیر گروه بیماری های مرکز بهداشت گیلان در این رابطه، ضمن اشاره به روند نزولی مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در این استان اظهار داشت: آمار بستری روزانه مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان های استان روند کاهشی دارد.
دکتر حسن رخ شاد عنوان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۴۸ بیمار مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان های گیلان بستری شدند که نسبت به هفته های گذشته بخصوص روزهای اخیر روند کاهشی قابل توجهی دارد.
وی ضمن اشاره به روند کاهشی شمار بیماران بستری مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان های گیلان طی هفته های اخیر تصریح کرد: الان ۲۲۵ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که به کمترین حد خود طی حدود ۲ ماه اخیر رسیده است.
مدیر گروه بیماری های مرکز بهداشت گیلان بیان داشت: با آغاز موج چهارم کرونا در این استان از ۲۰ فروردین تا ۲۰ اردیبهشت روزانه به صورت میانگین بیشتر از ۴۰۰ بیمار به علت مبتلا شدن به کرونا در بیمارستان های گیلان بستری می شدند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اعلام کرد که ۷۰ بیمار بدحال کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته به تخت های بستری انتقال یافتند و الان ۵۷۷ بیمار در این مراکز تحت مراقبت پزشکی قرار دارند.
دکتر محمد فتحی اظهار داشت: از آغاز انتشار کرونا تا امروز ۴۵ هزار و ۷۰۸ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستان های استان تحت مراقبت پزشکی قرار گرفته که ۴۰ هزار و ۹۶۹ بیمار آنان بهبود یافته اند.
وی افزود: با مرگ ۶ بیمار دیگر کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در البرز، شمار کل جانباختگان کرونایی استان به چهارهزارو۱۵۲ نفر رسید.
پنج شهرستان تابعه البرز نارنجی و ۲ شهرستان دیگر زرد کرونایی هستند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: ۳۸۲ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا در بیمارستان ها و مراکز درمانی این استان بستری هستند و هم اکنون سه شهرستان وضعیت زرد دارند.
دکتر مریم کوشکی اعلام نمود: همینطور ۱۱۹ بیمار مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در استان شناسایی شد و شمار مبتلایان به ۱۱۸ هزار و ۶۹۳ نفر رسید.
وی عنوان کرد: ۲ شهروند این استان طی شبانه روز گذشته به علت مبتلا شدن به کرونا جان باختند و شمار جانباختگان به یکهزار و ۸۸۴ نفر رسیده است.
وی افزود: تابحال ۳۷۰ هزار و ۱۹۳ نمونه تشخیص کرونا به آزمایشگاه های تشخیص استان ارسال شده که از این مجموع ۳۶۶ هزار و ۶۰۸ مورد پاسخ داده شده و ۲۴۷ هزار و ۹۱۵ نمونه آن منفی بوده است.
بر اساس اعلام ستاد مقابله با کرونا الان سه شهرستان رومشکان، سلسله و چگنی در وضعیت زرد و هشت شهرستان مابقی در وضعیت نارنجی قرار دارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه واقع در جنوب غرب مشهد هم اظهار داشت: هفته گذشته ۱۱۲ مورد جدید ابتلای قطعی به بیماری کووید ۱۹ در منطقه زیرپوشش این دانشگاه شناسایی شد.
دکتر حسین ابراهیمی پور اضافه کرد: این آمار بر مبنای معیارهای تشخیص قطعی به دست آمده و الان ۵۲ نفر از این تعداد در بیمارستان بستری هستند.
وی افزود: در این زمان چهار نفر هم بر اثر مبتلا شدن به کرونا جان خویش را از دست دادند.
بر اساس جدید ترین بروزرسانی نرم افزار ماسک شهرستانهای تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
روند کاهشی شیوع بیماری کووید.۱۹ در استان اردبیل هم همچنان ادامه دارد، به صورتی که در شبانه روز گذشته برای ششمین بار طی سالجاری، روز بدون فوتی کرونا در این استان به ثبت رسید.
بر اساس اعلام دبیرخانه ستاد مدیریت کرونای استان اردبیل، در ادامه وضعیت کاهشی شیوع ویروس کرونا، شمار مبتلایان جدید کووید.۱۹ در این استان به ۲۶ نفر تنزل کرده که ۹۵ نفر پایین تر از بالاترین آمار ثبت شده در ۲ ماه قبل و همانند آمار میانگین زمستان سال قبل است.
همچنین بر مبنای آمار اعلام شده، شمار مبتلایان بستری همزمان در این استان هم با ۴۵۶ نفر کاهش، از ۶۳۳ نفر در پنجم اردیبهشت ماه به ۱۷۷ فرد بستری در شبانه روز گذشته رسیده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی هم درباره وضعیت کرونایی این استان اظهار داشت: بستری شدگان کرونا در آذربایجان غربی طی حدود ۲ ماه و نیم گذشته همچنان سه رقمی بوده است.
جواد آقازاده اضافه کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته هم حدود ۱۳۰ نفر بر اثر مبتلا شدن به کرونا در مراکز درمانی آذربایجان غربی بستری شدند که از این تعداد، ۶۲ نفر در ارتباط با ارومیه بودند.
وی افزود: در این زمان همینطور شاهد ابتلای ۳۹۲ نفر در آذربایجان غربی به کرونا بودیم که نسبت به هفته های گذشته کاهش یافته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی یادآورشد: طی ۲۴ ساعت گذشته، سه بیمار کرونایی هم در استان بر اثر مبتلا شدن به بیماری کووید ۱۹ جان خویش را از دست دادند که سهم هرکدام از شهرهای ارومیه، میاندوآب و سلماس یک نفر بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام هم در خبری اظهار داشت: روند ابتلا، بستری و حتی فوت در این استان روند نزولی بوده اما همچنان آمار بستری ها به میزانی که مد نظر است کاهش نیافته است.
دکتر محمد کریمیان عنوان کرد: استان ایلام از نظر تعداد مبتلا شدن و بستری و حتی فوت دارای شرایط بهتری است و در کشور از وضعیت مطلوبی برخوردار می باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هم از نارنجی شدن وضعیت ۲ شهرستان امیدیه و هندیجان خوزستان اطلاع داد و اظهار داشت: بر مبنای آخرین اعلام رنگ بندی شهرستان ها از جانب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هیچ کدام از شهرستان های خوزستان در حالت قرمز کرونایی قرار ندارند.
دکتر فرهاد ابول نژادیان عنوان کرد: بر اساس این گزارش شهرستان های هندیجان، امیدیه، بهبهان، رامهرمز، ایذه، مسجدسلیمان، دزفول، اندیمشک، شوش، اهواز، کارون، شادگان، خرمشهر، آبادان، ماهشهر، رامشیر، دشت آزادگان و شوشتر در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.
وی اظهار داشت: همینطور ۹ شهرستان هفتکل، باوی، حمیدیه، اندیکا، آغاجاری، باغملک، گتوند، لالی و هویزه در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
پیش از این ۲ شهرستان خوزستان قرمز، ۱۴ شهرستان نارنجی و ۱۱ شهرستان زرد بودند.




تازه ترین آمار کرونایی در کشور
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام نمود: با فوت ۱۱۵ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید ۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۸۱ هزار و ۹۱۱نفر رسید.
مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز شنبه در اطلاعیه ای اعلام نمود: از روز گذشته تا امروز (بیست ودوم خرداد ۱۴۰۰) و بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۴۰۴ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که ۹۰۵ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به سه میلیون و ۲۰ هزار و ۵۲۲ نفر رسید.
وزارت بهداشت در این اطلاعیه اضافه کرد: تابحال دو میلیون و ۶۴۰ هزار و ۲۸۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند. سه هزار و ۴۸۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ هم در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند و ۲۱ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۹۰۰ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
بر اساس این گزارش، حالا ۱۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۰۱ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۳۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند و هیچ شهری در وضعیت آبی قرار ندارد.
وزارت بهداشت همینطور اعلام نمود: تابحال چهار میلیون و ۳۰۵ هزار و ۲۴۲ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۸۲ هزار و ۵۹۴ نفر هم دوز دوم را تزریق کرده و واکسینه شده اند. مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به پنج میلیون و ۱۰۷ هزار و ۸۳۶ دوز رسید.
در آخر خبرهای کرونایی امروز هم دو گزارش با عناوین سلام کرونا به تجمع های پر ازدحام تبلیغاتی در اردبیل و ردای قرمز، سوغات میهمانان برای کیش از مراکز اردبیل و کیش بخوانید.



منبع:

749
5.0 / 5
1400/03/22
21:46:31
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
سلامت