سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی خبر داد:

سیاست جدید جذب پزشکان در مناطق محروم

سیاست جدید جذب پزشکان در مناطق محروم

به گزارش سلامت، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: سیاست جدید جذب و ماندگاری پزشکان در مناطق محروم وارد فاز نهایی شده و با اجرای آن، دسترسی عادلانه مردم به خدمات سلامت در همه نقاط تسهیل و از این پس سقف کارانه و پلکان درآمد پزشکان متناسب با میزان محرومیت محل خدمت آنها تعیین می شود.


پدرام پاک آیین روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا اضافه کرد: یکی از عوامل نابرابری های خدمات سلامت در مناطق محروم توزیع نامتوازن پزشک در کشور است. برای حل این مسأله، باید انگیزه پزشکان بمنظور حضور درمناطق محروم و مراکز درمانی دولتی بالا رفته و برای پزشکانی که در این بخش ها خدمت می کنند، رضایتمندی ایجاد شود.
وی اظهارداشت: لازمه این تصمیم آنست که نسبت درآمد پزشکان شاغل در مناطق محروم و کلان شهرها اصلاح و باز تعریف شده و توزیع پزشک با سند آمایش سرزمین منطبق شود.
پاک آیین اشاره کرد: با تصمیم جدید وزارت بهداشت، جذب پزشکان به بخش دولتی نیز بیشتر می شود و راندمان و کیفیت خدمات مراکز درمانی بیشتر می شود.
بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز تیرماه امسال اظهار داشت: آماده بومی گزینی و تقویت و ارتقای نیروهای بومی حوزه سلامت هستیم چونکه پزشکان بومی، در این مناطق ماندگار هستند.
وی اظهارداشت: نیروهای طرحی، یک یا دو سال در مناطق محروم حضور دارند و این مناطق را ترک می کنند اما بومی ها، ماندگار هستند. اطمینان دارم که فرزندان این منطقه می توانند دانشمندان آینده کشور باشند چونکه استعدادهای زیادی دارند و ما باید زمینه های رشد و شکوفایی این استعدادها را فراهم نماییم.
به گزارش سلامت به نقل از خبرگزاری ایرنا، اوایل شهریور سال ۹۳ بود که معاون وزیر بهداشت وقت اعلام نمود برای ماندگاری پزشکان فراری از مناطق محروم، طرح های تشویقی درنظر گرفته شده است؛ آن زمان بتازگی اجرای طرح تحول سیستم سلامت کلید خورده بود.
پرداخت تعرفه های تشویقی برای این پزشکان و اعمال میزان محرومیت آن منطقه در پرداختی پزشکان، یکی از این طرح های تشویقی بود که توانست تا میزان قابل توجهی درآمد پزشکان را افزایش دهد. بر طبق اعلام وزارت بهداشت، به استناد نتیجه تحقیقی که انجام شده بود، پزشکان مورد مطالعه اعلام نموده بودند اگر این طرح ها ادامه دار باشد، ۴۲ درصد از آنها بعد از اختتام تعهدات شان در مناطق محروم ماندگار می شوند اما این طرح پس از هفت سال به سرانجام نرسید.

541
5.0 / 5
1401/05/25
20:29:41
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
سلامت