كارشناسان سازمان جهانی بهداشت می گویند؛

منع مصرف فلووکسامین و کلشی سین برای مقابله با کووید ۱۹

منع مصرف فلووکسامین و کلشی سین برای مقابله با کووید ۱۹

سازمان جهانی بهداشت هشدار داده است که مردم نباید برای درمان کووید 19 خفیف تا متوسط از داروهای کلشی سین و فلووکسامین استفاده کنند.



به گزارش سلامت به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، داروی ضد افسردگی «فلووکسامین» (لووکس) و داروی نقرس «کلشی سین» به طور معمول داروهای ارزان قیمتی هستند که به عنوان درمان های بالقوه کووید ۱۹ مورد توجه قرار گرفته اند.
با این حال، طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، شواهد کافی در خصوص این که هر دو دارو نتایج مهمی را برای بیماران بهبود می بخشد، وجود ندارد.
گزارش سازمان جهانی بهداشت برمبنای داده های حاصل از سه کارآزمایی شامل بیش از ۲۰۰۰ بیمار سفارش می کند که فلووکسامین فقط باید در آزمایش های بالینی استفاده گردد.
این سازمان برمبنای داده های هفت کارآزمایی بالینی که نزدیک به ۱۶۵۰۰ بیمار را شامل می شود، اکیداً سفارش می کند که از کلشی سین استفاده نکنید.
پس از بررسی شواهد، کارشناسان سازمان جهانی بهداشت به این نتیجه رسید که تقریباً همه بیماران نباید از هیچ یک از داروها برای کووید ۱۹ استفاده کنند.
پیش از این، سازمان جهانی بهداشت استفاده از «نیرماترولویر» و «ریتوناویر» را در درمان کووید ۱۹ به شدت سفارش کرده بود. همین طور سفارش های مشروط برای مصرف داروهای «سوترویماب»، «رمدسیویر» و «مولنوپیراویر» را برای بیماران پرخطر مبتلا به کووید غیرشدید صادر کرده است.
این کارشناسان اعلام کردند، برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ شدید، سازمان جهانی بهداشت قویاً مصرف کورتیکواستروئیدها را با افزودن مسدودکننده های گیرنده IL-۶ یا «باریستینیب» سفارش می کند.
اما سفارش می کند از مصرف پلاسمای افراد درحال نقاهت، ایورمکتین و هیدروکسی کلروکین در بیماران مبتلا به کووید صرف نظر از شدت بیماری آنها اجتناب شود.

543
5.0 / 5
1401/04/29
21:33:52
تگهای خبر: افسردگی , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
سلامت