رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه:

۶۲ پایگاه در حوزه دانشگاه علوم پزشكی اهواز مورد نیاز است

۶۲ پایگاه در حوزه دانشگاه علوم پزشكی اهواز مورد نیاز است

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه اظهار داشت: برمبنای برنامه ششم توسعه، 62 پایگاه در حوزه دانشگاه علوم پزشكی اهواز كمبود داریم.



به گزارش سلامت به نقل از مهر، فرهنگ کره بندی عصر امروز در نشست خبری به مناسبت سالروز تأسیس اورژانس (۲۶ شهریور) اظهار نمود: کارکنان این اورژانس به صورت شبانه روزی در حوزه حوادث، سوانح و مشکلاتی که به هر نحوی در محیط خارج از بیمارستان سلامت افراد را تحت تأثیر قرار می دهد، خدماتی را ارائه می دهند و مؤظف هستند که در عین آمده باش بودن در هر ساعتی، به محض دریافت ماموریت از نزدیک ترین پایگاه به محل اعزام شوند.
وی اضافه کرد: در شرایطی به سر می بریم که از سال قبل تابحال بحران های متوالی و حتی بدون استراحت را بین دو بحران داشتیم؛ سیل، اربعین و بعد هم اغتشاشات آبان ماه را داشتیم. مشکلات تنفسی در فصل پاییز و همین طور آب گرفتگی معابر را در این راستا داشتیم که مشکل جدیدی در حوزه سلامت بود که نخستین بار سلامت شهروندان را به خطر انداخت و بعد هم کووید –۱۹ را داشتیم که تابحال ادامه دارد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد پرسنل حتی یک روز هم به مرخصی نرفته اند، اشاره کرد: در حوزه پیش بیمارستانی از زمان شیوع ویروس کرونا نه فقط ماموریت ها کاهش پیدا نکرده بلکه بیشتر هم شده است.
کره بندی افزود: یکی از اشکالات خصوصاً در کلانشهر اهواز، مزاحمت های تلفنی است و از شهروندان تقاضا می شود تا این ماجرا را درک کنند.
وی انتقاد کرد: ماه گذشته ۴۷ هزار تماس تلفنی داشتیم که سه کارشناس در روز و چهار کارشناس در شب باید این تماس ها را پاسخگو باشند. یک تلفن نادرست و غیرضروری می تواند جان یک نفر را که پشت خط ۱۱۵ به انتظار ایستاده است، به خطر بیندازد و به جهت اینکه پاسخگوی تماسهای ضروری برای نجات جان افراد باشیم، باید شاهد مشغول شدن خط از تماسهای مزاحم باشیم.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه اظهار داشت: با تمام این شرایط باز هم از جانب همکاران، آمادگی اورژانس را برای ارائه خدمات رایگان به شهروندان اعلام می کنم. کار اورژانس بی عیب و نقص نیست و سامانه ۱۹۰ برای شکایت و بیان مشکلات شهروندان موجود است که در این سامانه پذیرای پیشنهادها و انتقادات هستیم و امیدواریم گام های بلندتری را برای تامین سلامت شهروندان برداریم.
کره بندی با اشاره به اینکه برمبنای برنامه ششم توسعه، ۶۲ پایگاه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کمبود داریم، افزود: هم اکنون ۱۰۰ پایگاه اورژانس فعال را در این راستا داریم و همکاران اورژانس هر ساعت از شبانه روز آماده خدمات رسانی به مردم هستند.
وی تصریح کرد: غریب ترین افراد کادر بهداشت و درمان، نیروهای فوریت های پزشکی هستند و همه به کادر پزشکی بیمارستان توجه دارند، هرچند مردم قدردان زحمات هستند ولی در بین تکریم آنها همکاران اورژانس را ندیده اند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه تشریح کرد: مردم به خاطر رعایت فاصله گذاری اجتماعی اهتمام کردند که کمتر به بیمارستان مراجعه داشته باشند ولی اعزام با آمبولانس خیلی بیشتر شده است چونکه همه از ترس این ویروس با کوچک ترین علائمی با اورژانس تماس می گیرند.
کره بندی خبر داد: طی پنج ماه نخست امسال، ۳۱ هزار و ۶۰۰ ماموریت داشتیم که حداقل روزی ۲۰۰ ماموریت در ۱۰۰ پایگاه فعال داشتیم. از این میان ۶ هزار و ۷۰۰ ماموریت برای بیماران تصادفی درون شهری و برون شهری بوده است.
وی با بیان این خبر که ۲۴ هزار و ۹۰۰ ماموریت غیر تصادفی و پنج هزار و ۳۴۳ ماموریت کرونایی انجام شده است، بیان کرد: در مجموع ۱۸ هزار و ۵۶۳ ماموریت اعزام بیمار به بیمارستان (تصادفی و غیر تصادفی) داشتیم و همین طور چهار هزار و ۱۰۰ ماموریت درمان در محل انجام شد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه افزود: زایمان در محل یا حین اعزام ۱۰ مورد موفق و ۴۰۹ مورد اورژانس های زنان انجام شد و همین طور دو هزار و ۵۲۹ مورد اورژانس قلبی و دو هزار و ۷۳۶ مورد اورژانس تنفسی داشتیم.
کره بندی با اشاره به اینکه اورژانس مسمومیت و گزش ها نیز یک هزار و ۱۳۲ مورد بوده است، عنوان کرد: اورژانس های هوایی نیز با یک بالگرد دو موتوره تعداد ۷۵ مورد اعزام هوایی را دراین زمینه داشته است که در این میان ۸۲ نفر از بیماران را به مراکز درمانی و بیمارستانی منتقل کرده است.
وی با اشاره به اینکه هر آمبولانس بیش از ۳۲۰ ماموریت اعزام و هر نفر از پرسنل نیز بیش از ۵۰ اعزام داشته است، خبر داد: ۷۰۰ پرسنل کادر داریم که ۱۳۵ نفر بیمار و بستری شدند و بر خلاف اینکه خیلی از کارمندان دورکاری داشتند ولی پرسنل فوریت های پزشکی نه فقط دورکاری نرفته اند بلکه افزایش ماموریت هم داشتند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه بیان کرد: هر پایگاه یک استانداردی دارد و ۶۲ پایگاه از نظر آمبولانس، تجهیزات رفاهی و نیروی انسانی کم داریم و در دستورالعمل جدید به ازای هر پایگاه ۹.۲۵ نیرو نیاز است.
کره بندی در آخر با اشاره به اینکه ماه گذشته حدود چهار هزار ماموریت داشتیم که فقط سه شکایت مردمی وصول شد، اظهار داشت: هزینه تهیه آمبولانس معمولی دو میلیارد و هزینه خرید آمبولانس کمک دار نیز چهار میلیارد تومان برآورد شده است.

1121
5.0 / 5
1399/06/29
15:06:06
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمار , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
سلامت